Årets instagram-höjdpunkter!


Börjar helt från början! 10.1 2014, jag blev 18. Året har påverkats en del av det; utgång, körkort, människor som lekt ens vänner för att få utköpt
Februari! Opererade bort tonsillerna, efter höstens äckliga halsböld. Så glad att dom opererades bort, jag tycker mycket bättre om min sångröst nu haha
Färgade mittiallt håret brunt till äldstes dans! (Det var väl typ röttish före)
For för första gången och hälsade på syster i stockholm, eftersom det inte blev av under hösten pga sjukdom (wow, formellt)
Det blev april och det bar av mot paris! Första gången jag var i frankrike, eller första gången jag var i ett land (förutom sverige) där jag kunde tala det nationella språket. Blev kär i paris. Och där uppfyllde jag också min dröm om att få dansa med yanis marshall!

HEMAVAAAAN <3333 hemavan är alltid en av årets höjdpunkter, när man älskar vinter, slalom och snowboard. Det här året kom linnéa och fanny och gjorde mig sällskap, skitkul hade vi! April var en månad med 2 kickass resor!

Det blev vår, och jag och fanny for och donerade blod för första gången! En jättefin sak man kan göra, vilket jag ska göra om (you do the same!)
Våren började se ut som sommar; maj, 25°+. Den här dagen kommer jag så bra ihåg. Jag, madde och lina for till rosen och solade, åt, kastade frisbee och hade sedan vattenballongskrig i värmen. En sommardag på en vårdag!
Nästan direkt efter skolavslutningen bar det av till stockholm igen, inte bara för att hälsa på syster, utan för att se jOHN MAYER LIVE I GLOBEN!! Också en dröm som gick i uppfyllelse

Jag fick körkort WOOOO! Började bli trött på allas 'men va fylld int du i januari? Å du har int körkort ännu? Ömm okeeeej'. Så i juni fick alla sluta klaga!
For på 1 veckas segelsemester i ålands skärgård med familjen, sånt som verkligen behövs. Minns att jag läste 'the night circus' då, bästa boken jag läst iår
Lärde mej spela ukulele! Because why not
Sommarens verkliga höjdpunkt. Rockoff. Jag och dessa tre bruuuudar hyrde en stuga och tog färjan över till åland mitt i juli. Shitloads of alkohol, skratt, nya människor och musik!
Återfann cluedo <33333 världens roligaste spel, som inte spelats på år och dagar. Jag, jannica & fanny försökte föra in cluedo-söndagar, haha det höll i typ 2 veckor..
En oktobermorgon då jag började kl 13:15 for jag till skolan till halv 10 för att skriva på en psykkaessä. I bilen skickade lina att jag skulle komma som hårmodell, eftersom de hade för få. Ömmmmm, okej. Så for jag dit och fick kort, blont hår! Jättekul upplevelse, haha, fick sen mannekänga i en biosalong med mitt afro jag fick!
Det blev höstlov och jag befann mej i stockholm igen. De gånger jag  varit till stockholm iår har verkligen varit höjdpunkter! Denna gång var jag och pappa t.ex. och kollade på skeppet Vasa, waaaoo
Halloweeeeen weee!! Det arrangerades 3 tillfällen där jag kunde klä ut mej. Klart som fan att man skulle ha 3 olika outfits då! I skolan var jag en powerpuffpingla, på krogen var jag en boxare och på en klassfest var jag en pirat!
KULTURKARNEVAAAL!! Sista året jag kunde delta, klart som fan att jag valde poledancelabbet!

Den 28.11. Då var det äntligen dags för det vi jobbat för i flera månader. Vår egen musikal hade premiär!!! Hela musikalprocessen var ju en av höjdpunkterna med året, men premiären har alltid något speciellt över sig.
Det blev december och jAG VAR LUCIA FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!! Haha, visserligen var det bara på mammas jobbs julfest och jag hade min mamma som tärna, BUT STILL!!

Hoppas på att få en jättekul kväll att avsluta året med WOO!