vad jag saknar denna sommar:

VÄDRET: vädret förihelvete. nu har det i över en vecka varit kallt, blåsigt och ibland lite regnigt. snart snöar det väl också (knock on wood). saknar de sommardagarna då man brukar kunna fara till stranden i flera timmar med vänner för att sola, simma, picnica, spela bollspel på stranden, vilket jag visserligen suger på, men jag saknar det endå. nu sitter man bara inomhus vecka in och ut eller om man nu vågar sig ut har man vinterjackan med i högsta hugget
DANSEN: har nu inte dansat sen maj månad. agh. visserligen hade dansskolan sommarkurser i början av sommaren, men jag hann inte alls med dom pga stockholmsresa, jobb, etc. förra sommaren dansade jag ju nästan helatiden då jag var med i musikalen riskzon som dansare, på lägrena var det väl 6h dans/dag. sigh. well, har faktiskt tagit mej i kragen och börjat göra egna danser här hemma heho
GLASSEN: har inte ätit en enda torgglass denna sommar. u know why? priserna. glasspriserna når snart taket, i'm not even joking, 5 fucking euro för 2 bollar the size of two blueberries. INTE BRA. och dessutom har glass inte varit det första på listan då det är så kallt och blåsigt där ute.
SYSTRAMI: det här året har ju min syster studerat i stockholm, där jobbar hon också nu på sommaren, så hon har inte varit ordentligt hemma på flera månader. man är ju så van att alltid ha en syster hemma när man kommer hem från nåt äventyr eller bara vill ta det lugnt nån dag. men nej. inte nu. men snart ska vi iväg och segla tillsammans i nån vecka, och efter det kommer hon hem nån månad, så det ordnar sej!
VILLAHÄNG: typ det skönaste med somrarna. att fara till nåns villa och bara steka, grilla och simma hela helgen. det är så skönt med dendär getawayen från stan, internet och allt annat. men jaa, pga fucking skitvädret så har det ju inte blivit mycket av dessa sköna häng.
 
nu låter det som om jag skulle ha en skit sommar, men det har jag inte. jag försöker njuta trots att dessa saknas. hoppas bara att vädret blir bättre, så borde nästan allting ordna sig. let's try this together, varje gång ni nu tappar en ögonfrans, ni ser ett stjärnfall, klockan blir 11:11 eller 22:22 eller 00:00, så önskar vi att det blir bra sommarväder. yes? great!
 
supersomrig bild på mej och tildur från förra sommaren